Borde sova

Hade planerat att börja vända tillbaka dygnet så jag kunde få någonting gjort på dagarna. Men shit jag måste bara spamma Lipstick Jungle. Jag har virat in mig i mitt täcke nu och sitter och gråter för minsta lilla som händer i serien. Hallå?! Why so sensitive?




Tips: Gör som jag och kolla på era favoritserier med onlinestreaming eller vad det nu kallas. Jag kollar på NinjaVideo.net som har de flesta nya serier och skitbra kvalité.

Mommy for a day

Idag har jag varit barnvakt åt min kusin. Det fick mig att känna mig väldigt stolt och viktig. Jag satte henne i barnvagnen och gick omkring i området i hopp om att få träffa en karl som tänkte ååå en ung milf! Men tyvärr så blev jag lottlös. Efter en timme märkte hon att shit mina päron är ju borta och började gallskrika. Då kände jag mig inte lika stolt och viktig längre.

Det var utmattande att vara barnvakt därför måste jag ta igen mig nu. I form av mat. Jag smugglade med mig knäckebröd, mackor, nyponsoppa och en gurkstump in på rummet. And now...let's feast!

Här kommer en till



Källa: existenz.se

Hilarious



Källa: existenz.se

Våran son är modell.

Attila har agerat som hundmodell!
Våran granne som äger Fuji Foto Center har tagit en skitsnyggbild på honom när han står och posar.
Bilden finns i deras fönster för den som vill gå och spana.


Visst är han handsome!


Våran kärlek!

Jag blir rädd för mina drömmar

Igår natt drömde jag att min lillebror hade på sig en röd lackkjol. När jag vaknade kände jag mig väldigt förvirrad. För jag tar det här med drömmar väldigt seriöst. Jag tror att de innehåller dolda budskap. Så vad kan nu detta betyda?

Ääääääntligen

Fy fan vad jag har tröttnat på o pussla!


Lite musik kanske

Lady Gaga - Paparazzi



Black Eyed Peas - I Gotta Feeling



Shakira - She Wolf

Hon borde ha ändra texten till:
There’s a shemale in the closet. Open up and set it free.
There’s a shemale in the closet. Let it out so it can breathe.

Promenad

Jag och Attila har gått en långpromenad runt Rocksjön och vi passade på att bada lite. Eller ja, doppa fötterna för min del. 

Say hello to my new friend!


Nu har jag äntligen skrivit in mig.

Det här kommer att ta tid!



Spelas: Downtempo


Välkommen till min garderob!

Idag kände jag att jag var tvungen att städa ur garderoben lite grann. Min garderob ser ut som hos en kaotiskt fjortonårig. Men nu har jag fått lite mer förvaringsyta iallafall.

Kruxet är att när jag ska städa eller rensa ur något så drar jag bara ut en massa saker och sen vet jag inte vad jag ska göra av dom. Så jag trycker helt enkelt bara in dom på ett annat ställe där dom står och samlar damm. För jag får absolut inte slänga något! Nej, nej, jag är en riktigt samlare!



Dagens planer:

1. Gå till arbetsförmedlingen (fast det orkar jag nog inte)
2. Gå ner i källan och leta fram mitt pussel (måste aktivera min hjärna)
3. Gå och köpa kaffefilter (har inte druckit kaffe på mer än två dagar och jag börjar på riktigt att känna av abstinensen)

JAG ÄR LAT!

Idag har varit en återhämtningsdag. Som alla andra dagar på ett ungefär . Det är så mycket saker som jag måste få gjort. Som att  träna t.ex. Eller gå till arbetsförmedlingen eller plugga lite körkortsteori. Jag orkar ingenting!!!! Kom och smitta mig med svininfluensan någon!




Följ min blogg med bloglovin

Smuts

Gårdens fika slutade upp i en partykväll med bad i hamnkanalen. Aaa, det var ljummet men nu är jag rädd att jag ska få nån sjukdom. Jag känner mig smutsig nu!

RSS 2.0