Här händer det grejer...

Jag har varit ur balans nu ett tag. Inte haft några rutiner och bara legat och sovit bort hela dagarna. Men idag är jag på g. Snart ska jag kolla på jesus family (7th heaven) som tillhör min morgonritual.

Och då vet jag, så som black eyed peas skulle ha sagt: "Jag har en känsla, att ikväll kommer bli en bra kväll..."*

Ikväll blir det nämligen utekväll och jag hoppas på massa könsgnugg!


*Observera att alla engelska låttexter MÅSTE översättas till svenska! Det är lite av en fetish jag har. Har länge funderat på att spela in ett sådant album. Track nummero ett blir ju såklar Iron Maiden - Spring till kullen.

Hej

Är lite osocial i bloggen nu men jag har verkligen inte tid. Mitt liv irl går för bloggen såklart.
Min gamla bardomspolare är dessutom och hälsar på i j-town så nu lever vi loppan!

Återkommer när jag har nått vettigt att säga...

Film och cheddar-popcorn

Nu blir det måndasgmys! Eller är det måndag? Så är det när man är arbetslös då är allt i en och samma dimma.

Nu ska vi kolla på Johan Folk som jag har blivit lite smått förälskad i. Hatar egentligen svenska kirminalfilmer typ som Beck. Vem orkar se på Michael Persbrandt/mansgrisen springa omkring och gorma?

Men den här filmserien är annorlunda. Här har vi män man kan gotta sig i.

Han saknar ju sin mami

Attila spanar efter sin mami som är på väg hem från jobbet...






Han har också stor dödslängtan...



mat, mat, mat

Hmm jag har vissa perioder när jag kan äta hur mycket som helst utan att bli mätt. Nu har jag sån period. Jag funderar starkt på om jag har mask!?

Vad annars kan det vara?

---

Syrran flyttar ju i december och det är nu det har slått mig vad detta innebär för mig. Nu när hon ryker så måste jag alltså köpa nya hårprodukter, borste, SMINK med stora bokstäver, tamponger, pincett, KLÄDER också med stora bokstäver, osv, osv.

Som ni märker här så äger jag i princip inget. Iallafall inget man borde använda dagligen. Herregud den flytten kommer stå mig dyrt!

Hej och välkommen till våran familj!!!



Behöver jag säga mycket mer...?

Björnkramaren

"Oh vad gulligt" tänker ni..."Han kramar ju björnen". Men jag varnar er det här är bara en bluff! Så fort man vänder ryggen till försöker han slakta den stackars björnen!



Ser ni inte den dolda slugheten i hans ögon?

Älskade, hatade spotify

Ja, visst älskar man Spotify men visst hatar man det också emellanåt.

Tänk er att ni har knåpat ihop en jättemysig sovamusik-lista. Ni ligger där i sängen och är precis på väg att somna. Då helt plötsligt bryter en röst ut i högtalarna på högsta volym. "whoawhoawhoa..." Då är det ju såklart Basshunter som försöker på nått som han tror är engelska, att göra reklam för sitt album.

Det är därför gott folk man hatar Spotify!








Vi kommer dö av svält

Mamma: Jag har kommit på hur vi kan minska kostnaderna i huhållet.
Jag: Jaha, hur då?
Mamma: Ja ni får helt enkelt äta mindre så drar vi in lite pengar där och i sin tur skiter ni mindre så jag slipper köpa så mycket toalettpapper.

Frågvis men icke pratsam

Jag får nog utse mig till en människa med de tusen frågorna. Det ploppar liksom upp frågor i mitt huvud, jämt! Speciellt när jag är nervös och det är lite tryckt stämning. Det är nästan som en tvångstanke. Jag börjar verkligen ställa tuentals frågor bara för att få den andra att prata. För jag tycker verkligen inte själv om att prata vi dessa tillfällen.

Eller jag tycker nog inte om att prata så mycket överhuvudtaget. I alla fall inte långa meningar. Det har jag kommit på nu efter 19 år. Under ju längre tid jag pratar ju osammanhängande blir meningarna.

En sak att ha i åtanke är att jag förmodlingen inte lyssnar ett skit på era svar utan bara försöker komma på fler frågor i mitt huvud.

Skall inte göras om..

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen...att jag var jävligt full kanske. No more sprit och annan mix för min del. Jag var verkligen helt väck. Typ hade jag vart bajsnödig så hade jag förmodlingen bajsat på mig. Så ni förstår hur illa det är.

Idag är jag öm i hela kroppen och ser jag ut som ett avdankat luder!

Kanske ska säga att jag också fick finbesök.

Låten som går varm i mina högtalare

Känns lite wierd att jag lyssnar på den här låten. Tycker väl antagligen om den för att hon sjunger på franska. Då slipper man ju höra en smörig låttext..



Bilder från gardagens prommis

Jag förtjänar inte en sån snygg karl som han! Visst är han handsome i sitt lilla täcke?
Ser lite sådär överklass ut..





Han har talat ut!

KÄLLA: mannetochkvinnet.blogg.se


Suck, aldrig kan man göra något ordentligt.

Håller på att slicka rent smetskålen medan jag väntar på att äppelkakan som JAG har gjort ska bli klar.
Kände mig ganska stolt att jag knåpat ihop en kaka själv (bakar aldrig) tills jag insåg att jag inte stängt formen ordentligen så det rinner ner massa smet på botten i ugnen.



Blää för vinter!

Ooh, halleluja alla är så glada över den första snön som kom idag och då undrar jag..vart fan är den? Jag har varken sett eller hört något. Och varför blir man glad? Snö är kallt! Alltså inget bra. Speciellt inte för små stackars öron som är utsatta. Och kom nu inte och säg att jag ska ha mössa. Jag har liksom inget mösshuvud. Jag ser bara toppig ut.

Herregud, nu måste jag ju gå och köpa ett par nya skor också. Måste dumpa mina gamla för dom är förbrukade.

Kommer ta lång tid innan han får gå lös igen

Idag ville Attila ut på äventyr. Han satte fart efter några tama rådjur och försvann. Så jag fick springa omkring som en idiot och leta efter honom. Involverade alla gående att kolla efter honom. Så var det någon snäll snubbe som hade kopplat honom och där stog han den efterblivne och viftade på svansen.

Sucky, sucky morning




Gick ut med Attila för en stund sen vilket inte är så populärt en rå och kall morgon. En jävla fågel likt hitchcockfåglarna cirkulerade och kraxade runt våra huvuden så ni förstår vilken stämning det var. Sen kommer spöregnet och Attila styr hem med en sjuhelvetesfart så att fingrana var på väg att avlägsnas ifrån min kropp. På det springer en lös, psykotisk hund fram till oss och jag tänker "Hey, gotta go!" och drar panikslaget Attila därifrån.

Vi kom levande därifrån men önskar att jag inte gjort det, för sen kommer jag hem och inser att vi inte har något kaffe.
Gråten är nära nu!

Big issues

Hittade ingen bra film igår att bara krypa ner i sängen och mysa till. Då jag blev så arg att jag bestämde mig för att protestera mot hela filmindustrin och satte på Hannah Montata: The Movie. Och vet ni vad? Den var fanimig mer underhållande!

Något att kämpa för

Känner mig inte så engagerad i bloggen nu. Jag är så uppe i mitt eget.

Har bråkat med en vän eller det var iallfall vad jag trodde hon var. Men denne har visat nu att hon hellre bråkar med mig än bara är just min vän. Hade det här hänt för ett halvår sen hade jag blivit ledsen och uppgiven men nu känner jag bara "jag behöver inte dig" därför låter jag henne gå.

Jag känner mig starkare.

Var på möte idag med aupairgrejsen och nu vill jag bara få allt att gå så fort som möjligt. Tjoffs, så lämnar jag allt bakom mig och sticker härifrån.

Imorgon ska jag börja fixa referenser. Tänkte fråga min gamla lärare, inte för att jag tror att hon har så gott att säga om mig men det är alltid nått...


Bara jag inte börjar bli orange!

Jag vet inte om det var badrumslampan som spökande men jag tyckte mig se väldigt solbränd ut. Kanske har min envishet om att trycka i mig 2-3 morötter om dagen (för att stilla min hunger och sötsug) börjat ge resultat på annat håll.

Jag som förvisso hade tänkt att blek var det nya bruna. Min plan var liksom att inte sola en enda gång under hela vintern för att kunna vara likblek men ändå smokin' hot!


Idag kände jag att jag gjorde någonting bra..

Jag anmälde mig nämligen till donationsregistret vilket innebär att det blir loppis om mina kroppsdelar den dagen jag dör. Ta vad ni vill ha jag är ju ändå så död!

Ljuvligt

Sitter och kikar omkring på designtorget för att kunna hitta någon bra inflyttningspresent till syrran som snart lämnar hönsboet. Men herregud jag hittar ju bara massa saker jag själv vill ha!


Som den här skivan. Den är ju underbar.


Tror faktist jag beställer den till mig själv.

Mitt liv kanske ordnar upp sig iallafall...

Jag är en person som aldrig får tummen ur röven och skulle kunna gå runt och vela hela livet. Men sen så är det som på den där triss-reklamen. Plötsligt händer det liksom. Och nu har det hänt...

Jag har länge gått och funderat på vad det ska bli av mig och vart nästan lite deprimerad av tanken att jag är en looser som Anna Anka säger. Jag har haft värsta beslutsångesten. Ska jag ut och resa? Ska jag kanske jobba utomlands? Borde jag kanske börja kolla upp någon utbildning? Vilket jävla jobb vill jag ha förutom säljare?

Och idag slog det mig. Ooh what the hell jag åker iväg som Au pair. Har haft dessa planer innan men då har det bara varit kaaanske men nu är jag bombsäker på att det är något jag verkligen vill göra. Det är nu jag har chansen och jag tänker ta den!

En annan sak slog mig...fatta va roligt ungarna kommer få med mig. Jag är knäpp och jag älskar kids. Let's go crazy bananas together!




Färgen röd, min favoritfärg verkar påverka mig på något konstigt sätt.

"She's on fire..." Det är liksom den låten jag får på huvudet när jag ser mig själv i min nya hårfärg. Jag känner mig väldigt "on fire" innombords dessutom. Idag har jag t.ex. varit förbannad, gråtit, blivit ännu mer förbannad, slängt telefonen i väggen, fått dåligt samvete (för att det blev ett jack i väggen där jag slängt telefonen) och sedan gråtit utan något stopp.

Nu ska jag med tunga och svullna ögonlock lägga mig i sängen och sova. Jag är helt slut!




(Kära Ellen klaga nu inte på mina fotokunskaper. Jag vill ha blixten i mitt ansikte.)

Dagens köp!

Jag har sett i andra bloggar att man brukar ta kort på grejer man köpt och sedan skriver pris på denna vara och vart man köpt den.

Eftersom jag vill vara som alla andra så tänkte jag köra samma sak. Så här kommer mitt första "Dagens köp" eller snarare "Dagens kap".





Svart toalettborste. Köpt på IKEA för endast 7 kr.

Nu händer något med mitt hår

 

 

 


RSS 2.0