Idag duschade jag Attila.

Vilket INTE uppskattades av varken han eller mig.



Attila gick och gömde sig...



..medan jag fick torka hela badrummet.

Låt bilderna tala för sig själva


Ser ni att vi käkat pistagenötter...

Kärleksparet


b-dayparty

Var och firade min morbror idag som fyllde hmmm...45 tror jag. Av mig och syrran fick han ett förkläde med en  slitz-tidning instoppad i fickan. Och av min andra morbor fick han en stekpanna och viagra.

Jag älskar min släkt!

Ett bra tips

Det är nu bevisat att ljudbok får en att gå ner i vikt. Mina ringar som nästan har stoppat blodtillförseln till mina fingrar sitter nu så löst att dom trillar av. Det är ju iochförsig inte så konstigt. Betade ju faktist av 4 ljudböcker på mindre en vecka.

Receptet är alltså att välja en ljudbok som är så spännande att man inte ens kan stänga av för att hämta/äta mat.
Nu vet ni!

Idag känner jag mig väldigt känslomässig..

I lägenheten dånar pianomusik. Ja, ni hörde rätt. Lyssnar på klassisk musik och då är något på väg ner. Samtidigt står jag och viker tvätt och drar in lukterna från kläderna. För ett tag sedan bestämde sig mor för att inte tvätta kläderna med sköljmedel. Hon sa att det framkallar cancer. Men herregud vad framkallar inte cancer idag?

Sist vi var och handlade ville jag och syster vara rebelliska och smög därför ner sköljmedel i kundvagnen.
Nu luktar allt ljuvligt. Jag älskar människor som luktar gott. Märker jag sådanna männsikor följer jag alltid efter dom en bit och vädrar lite efter dom.

Jag sminkar mig bara när jag har tråkigt








Frukost

Jag är så sjukligt besatt utav morötter att jag till och med äter det till frukost. Om ni går in i mitt rum och letar lite så ska ni nog få se att ni hittar ett tjugotal morotsstumpar lite här och var.



HJÄLP MIG!

Vill så gärna göra något med håret inför hösten man kan inte bestämma mig. Därför behöver jag eran hjälp.

Alltså vilken av dessa hårfärger passar jag bäst i??




Nu har jag kommit till den tredje boken..

..i twilightserien och det enda jag undra över är: När fan ska dom ha sex??? Hallå??! Jag hade defenitiv inte väntat till tredje boken om jag var hon!

Förresten så är det inte meningen att ni ska svara på den frågan. Försöker ni berätta för mig så håller jag bara för öronen.

Det lilla änglabarnet


Host, host!

Jaha då startar inte bilen någe mer. Vi har precis spenderat ungefär en timme på att försöka få igång den med startkablar och att putta igång den. Jag puttade för kung och fosterland så när mamma fick i gång bilen och lyckades köra iväg två meter så störtade jag i marken och la en faceplant. Men dock hade vi inte mer tur. Bilen dog och vägrade starta igen. Nu är jag helt svimmfärdig och hostar som en jäkla asmatiker. Bevis på att jag inte äger någon kondition överhuvudtaget.

Fy fan för f*ttgrannar som inte ens kan komma fram och fråga om vi behövde hjälp!

The reason to wake up in the morning..

Det enda jag gör dagarna i ända är att lyssna på talbok och samtidigt göra sudoku. Ibland ler jag lite för mig själv och ibland grinar jag en skvätt. Äntligen har jag hittat en anledning till att vakna på morgonen.
Annars hade jag nog velat sova bort hela mitt liv.

Fortsätter mitt liv såhär så ser jag snart till att bli smittad av svininluensan!




Dagens diss

S: Känner du att det luktar urin här.
C: Ja du kanske skulle ha bytt trosor innan vi åkte!

Böcker

Nu har jag beställt böcker från Bokus. Jag vet egentligen inte varför. En av dom har jag till och med redan läst och dessutom finns de att låna på biblioteket. Jag antar att jag tycker om att äga böcker. Det får mig att känna mig intellektuell. Äger inga böcker för tillfället förutom några pocketböcker. Men dom räknas inte. Det är bara sånna man läser på semestern!



Attila och Sandras blogg

Nu har syrran gjort en blogg....om Attila såklart :)

HAHAH, Jag var bara tvungen!

Try JibJab Sendables® eCards today!

Förälskelse!

Jag älskar Toni! Han visade mig hur jag kunde lyssna på talböcker online. (Varför själv läsa böcker böcker när man kan lyssna på andra som gör det åt en?!) Nu sitter båda på varsitt håll och lyssnar på twilightböckerna frenetiskt.

När jag såg twilight-filmen för första gången så förstod jag inte all uppståndelse kring den men nu gör jag det. Jag kan bara inte sluta tänka på hur mycket jag skulle vilja göra Edward och på vilket sätt. My lord! han är oemotståndlig. Min pilskhet gör nu att jag måste slänga på filmen så jag får en glimt av mannen jag kommer drömma om inatt!

Den svaga individen

Sandra lurade ut mig på en promenad med Attila i skogen idag och jag trodde jag skulle få hjärtklappnig. Det var ju uppförsbacke hela vägen. Det enda jag kunde få fram mellan mina flämtningar var "Go! Save yourself! Leave me behind!"

Jag tror dessutom att Attila ville bli av med mig. Han ansåg att jag var den svagaste individen och skulle få oss alla dödade!




Scary woods.



Jag är i exstas!

Jag har gått hela dagen och väntat på att få komma hem, knöla in mig i sängen och sätta på sista avsnittet av True Blood (säsong 2). Har haft en jättetrevlig dag dont get me wrong men nu är jag äntligen hemma och är så till mig att jag nästan blir blöt i byxorna.


Kolla bara introt. Det är fabulous! (fick googla fram det ordet)
I wanna do bad things to Alexander Skarskård! Oooh yeees i want a piece of that ass!



Så här fräsch har jag inte kännt mig på länge...

Nu har jag duschat, smetat deo under armarna (sån som ger fläckar på kläderna) och borstat tänderna.
Dags att bege sig till körskolan som en helt ny man ;)




Känner mig nästan lite elak..

..för att jag inte har uppdaterat på ett tag. Har sett att en massa männsikor har gått in på min blogg förgäves och då får jag dåligt samvete. Men mitt liv är just nu torrare än en öken så det finns inte så mycket man kan skriva om. Jag kan inte ens skriva typ "åå nu ska jag gå och duscha" för jag har inte ens duschat på kanske en vecka. Så ja, ni förstår ju hur illa det är.

Slänger upp en bild på Attila iallfall. Han gör sig alltid bra på bild, den karln. Lurade in Attila i en kohage så kossorna omringade honom och anföll han med massa kyssar. Och Attila kysste tillbaka.




Jag önskar att jag också kunde få den effekten när jag går in på Centrum en fredagskväll.
All eyes on me och en folksamling av lammkött runt omkring mig.




Skoldagar

Gav min dator en liten spa-behandling. Rensade ur den på massa skit så nu känner jag mig 12 gb lättare.
Hittade det här videoklippet som jag knappt har sett i någon gömma. Den får mig att sakna skolan som fan. Lite kul hade vi ju emellanåt.



Mitt lilla äventyr!

Idag drog jag ut till skogen för att gå en riktigt promenad med Attila. Jag åkte ut till månsarp för jag tänke att shit jag är uppväxen där jag borde ju kunna dom skogarna som min egen bakficka. Mmm, eller inte! Efter bara några minuter inne i skogen så hade jag inte en aning om vart jag var. När jag till slut började känna igen mig så började jag följa en väg som helt plötsligt tog slut. Jag var totally lost! jag inbillade mig att jag var Bear Grylls från tv och började klättra genom taggtråd, mossar och ängar. Jag drack vatten ifrån bäckar och käkade blåbär för att få näring. Efter ca två timmar i skogen så tröttnade och gick samma väg hem.


Shit jag märkte precis att jag har en fästing på röven!!




Attila var så trött att han däckade i mitt knä på bussen.


Jag är så förbannad!

Jag har stått i telefonkö i cirka 45 minuter till telia och när jag äntligen kommer till köplats fyra så hör jag hur telefon blir knäpptyst. Då har telefonjäveln dött! Så nu har man en hemtelfon som inte går att ringa till och en död mobiltelefon! Ooh vad lycklig jag är!

Lördagens bilder





Vadå bildförstörare?!



Källa: jnytt.se

Här är mina nya grupp på facebook...

http://www.facebook.com/group.php?gid=151651758474&ref=mf Gå med!            

Godmorgon


Gårdagen blev lite livad iallafall. Nu har jag burrat in mig i mitt täcke och tänkte slänga på en film. Får egentligen dåligt samvete för att det är fint väder ute men att gå ut är mer än vad jag klarar av. Jag säger bara en sak...lite aldrig på en försäljare! Även när dom inte jobbar. Visste ni förresten att Tele2 och Comviq är samma sak?

Dagens problem

Nu har jag fått ihop ett hyffsat CV. Men då kommer jag till det ännu större problemet. Bilden! Hur fasiken ska jag kunna hitta en bild där jag iallafall ser någorlunda normal ut.
I mappen "jag" så hittar man antigen fyllebilder, egobilder (sånna man tar på sig själv i spegeln alltså) eller möjligtvis lite privata bilder.

Hmmm jag kanske skulle ta och klippa ihop ett helt collage på mig själv så dom ser vilken seriös människa jag verkligen är!


Det där med CV

Sitter och försöker knåpa ihop ett CV men det är verkligen inte lätt.

Det här är vad jag har skrivit än så länge:
"Hej jag är tjej med egentligen inga intressen (förutom att fika) och jag är heller inte särskilt bra på något. Jag är lite sådär lagom. Jag är ganska lat, envis och tycker absolut inte om när någon säger åt mig vad jag ska göra..."

Fullmåne

Jag drogar panodil nu. Det är fullmåne ikväll så det känns som om ögonen är på väg att ploppa ut. Förstår ni då vilken huvudvärk jag har?!

Är det någon som har ett bra svar till varför man får huvudvärk när det är fullmåne?


One night in Makarska

Hittade ett klipp från en dj-spelning i makarska som jag var på. Detta var två snubbar från Tyskland och en av dom spelade live på elgitarr. Dock inte hela tiden som tur var för idén var väl ball men det kanske inte var det roligaste att dansa till.


(Jag står i baren och pratar lite med en av de två snubbarna)
DJ: Do you have some trava? (Gräs på kroatiska. Det hade han visst lärt sig.)
Jag: Ehh no! (Ser det ut som att jag har gräs?) Go and ask one of the locals.




Tube & Berger


RSS 2.0