Dagdrömmer om sömn

Herregud, jag är så sjuuukt trött! Sov ingenting inatt och då menar jag inte ens 5 min. Jag pratade i telefon och efter  jag lagt på luren var jag helt klarvaken. Så jag rullade omkring i sängen som en mask i timmtal samt gjorde yoga och försökte immitera the grudge-bruden.

Barnen har dessutom fått ett litet staket till deras lekplats. Där sitter jag nu med en unge som suger på mitt knä och en annan som drar mig i håret. Jag får klaustrofobi i den här buren!!






Housepaartyyyyee!

Tänkte ge er en liten update om kvällen. Så, snubben från mitt förra inlägg verkade fatta mitt budskap för han vågade knappt prata med mig så puuh nu kan jag andas ut.

Angående mitt första riktiga amerikanska houseparty. Fuck svenska hemmafester kan jag bara säga! Här hade dom anordnat en liten bar med någon snubbe som lekte bartender. Dom hade uv-lampor, strob-lampor och ett jäkligt bra ljud-system.
Alla dansade, alla pratade med alla, alla rökte bong (Skämt åsido..eller?!.) Jag hade riktigt trevligt tills vi fick höra att securety var i närheten. Musiken tystnade och jag började noja som fan. Jag har ju hört massa skräck-historier så jag trodde verkligen att min resa var över. Folk traskade ut genom bakdörren väldigt lättsamt och plötsligt tittade en security in genom dörren. Jag började vimsa omkring men hittade min väg till dörren och sprang till bilen.

Allt slutade som var lyckligt...för den här gången iallafall ;)

Medan jag torkar naglarna..



Snart ska jag på någon hemmafest. Så jag sitter och väntar på att min personliga taxi ska komma och hämta mig.
Jag befara att killen som stalkar mig kommer att vara där. Därför tänkte jag fråga er hur man översätter ordagrant "fattar du trögt" på engelska?

Snubben verkar ju liksom inte fatta att jag dissar honom när jag inte svarar när han ringer, på hans sms eller på msn. Ni bör också vara medvetna om att det inte var jag som var så dum i huvudet att ge honom varken mitt nummer ellr min msn. Nej, nej den här snubben var så despo att han gick och frågade min polare om det. Så nu får vi istället ta i med hårdhandskarna!

Wish med luck!

Efterlängtad helg

Igårkväll regnade det, jag hade inget internet, tv funkade inte och jag råkade spruta ner min nya vita, t-shirt med blåbär. Ja ni förstår vilket jävla party jag hade igår. Satt uppe till klockan 3 och spelade hjärter. Tumme upp!

Ja, och fläcken försvann ju som tur var men istället lyckades jag krympa t-shirt i torktummlaren.

Då var det dags att bege sig ut på äventyr!




TJING!

Dagens sms..

"Du är som en liten maskros som tränger igenom asfalten."

Jag tar väl det som en komplimang då..

jag saknar tystnad

Jag orkar inte höra mer skrik!! Just nu skulle jag glädjeligen följa med Fritzl ner i hans källare och stänga dörren.

Nästan som Ray-Ban



Här sitter jag i mina 3D-glasögon och äter pistagenötter (frukost). Jag funderar på att spara dom till sommarn och använda dom som solglasögon. Vem kommer att märka någon skillnad?

Igår hade jag en fullspäckad dag. Var och shoppade massa kläder, var och kollade på Hockey och såg "Alice in Wonderland"
Jag önskar att varje dag såg ut sådär!! Kolla liksom vad jag har gjort idag. Luggit i sängen till klockan 2 och tröstshoppat choklad och pistagenötter på Wegmans.

Thank God it's friday!

Tjejerna ska gå ut idag men jag orkar verkligen inte. Har fått för lite sömn och haft en helvetes dag! Det var så illa att jag till och med bröt ihop och började lipa. Av någon annan anledning är dessutom tårkanalen på mitt vänstra öga skitsvullet och svider. Så jag vågar nog inte heller visa mig ute.

Istället har jag nu bäddat ner mig i sängen med mina smuliga chips och ska kolla på Shutter Island. Hoppas morgondagen blir bättre med lite mer sömn.

Förresten...

Grattis syster på födelsedagen!! Synd att jag inte kunde vara hos dig idag och fira dig. Tänker i alla fall på dig och saknar dig!

Läs och Lär mina vänner!

Dagens outfit: Vuxenblöja
Dagens accessoar: Löständer
Dagens fika: Kaffi o Tåta (på en tossda)
Dagens färdmedel: Rullator
Dagens sysselsättning: Lösa korsord






Leffe



Detta är min lediga dag men det känns mer som en tråkdag.

Att göra:

* Köpa chips

Ja och sen var det inte så mycket mer.

We're gonna be doin' one thing and one thing only... killin' Nazis!

Alla måste se den här filmen! Klockrent manus, klockrena skådespelare och klockren story. Till och med Avatar känns B gentemot den här.




Det kliiiiias!



Nu har jag äntligen börjat ta hand om mig själv och min kropp. Ni ser ju bara på bilden. När tror ni jag gjorde något sådant i Sverige? Aldrig! Sov väl med samma smink minst två nätter i rad. Där fick ni också en bekräftelse på att jag duschade kanske var tredje dag. Går man bara hemma så funkar det utmärkt.

Köpte vax dessutom eftersom jag ville vara helt hårfri. Vaxet var riktigt starkt må jag säga. Det drog med allt hår och lämnade blåmärken under. Hela min bikinilinje är blå och jag ser ut som en heroinist i armvecken.
Dessutom gick inte skiten att tvätta bort så jag försökte skrapa bort det med naglarna vilket ledde till att vaxet fastnade under naglarna vilket i sin tur ledde till att jag hade fullt med vax i håret.

Får nog hitta en annan lösning.




Till alla er som trodde jag skulle bli ett fetto..

Hah, jag skrattar er rätt upp i ansiktet för jag har redan gått ner nästan 5 kilo. Kan blir riktigt bra det här om jag fortsätter att leva på musli.

Say hello to the (starving) new me!

Bleka tandköttet

Jag förstår mig inte riktigt på amerikansk tv. Vad är liksom tanken med att ha en tandblekningsreklam på Nickelodeon?

I'm too sexy..





Mr.X

Här får ni se en skymt av killen jag spenderar morgonen med i sängen, killen jag myser med i soffan, killen som kysser mig, killen som älskar mig...





Funny little things can make my day.

Jag har drabbats av en ABBA-epedemi. Varje morgon sätter jag på samma Greatest Hits-skiva för att komma ur min morgondvala. Idag gjorde det mig så glad att jag till och med orkade sminka mig och klä på mig kläder som inte var mysbyxor/hoodie.

Nu ser jag fram emot att få diska!



What what, in the butt

Den här dagen har varit värre än ett friskis-o-svettis-pass och tiden verkade dessutom gå i slow motion. Klockan är bara 7 och jag taggar redan för att sova.



Hemmafix

Jag har en infektion i tån som inte verkar gå över. Har väl haft det i en vecka kanske och jag kan inte göra någonting åt det då jag inte har the supplies.

Fick därför trixa ihop en egen lite huskur med hjälp av bommulstussar, koksalt och tejp.
Nu gäller det bara och vänta på resultatet..



Hej mitt vinterland

Snön försvann lika snabbt som den kom. Lyckades i alla fall knäppa några bilder.











,

Alice

Låten som går på repeat..



Tog dock en halvtimme för mig att komma på att man visst kunde bädda in den i bloggen. You Tubes nya utseende är bara irriterande. Jag fattar nada.

"...hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between, through it, in it, and above it."

Dagen jag lämnade Sverige hade jag ett kraftigt jordskalv i huvudet. Nu kom efterskalvet.
Den frustration jag dödade när jag drog väcktes av nya.

Efterföljder: Facebookkontot raderat

RSS 2.0