Dagens GIF


Här finner ni mig numera


2010-04-09

Som ni märker så undviker jag att blogga. Har verkligen inget intressant att skriva om. Jag tror nämligen inte ni är intresserade av att läsa om mitt patetiska liv där jag äter hamburgare och chips till frukost eller att jag ligger och sover till klockan fyra på dagarna eller att jag ligger och gråter till tv-serier på nätterna eller att jag sitter och spelar dataspel.

Hallå, skulle kunna behöva lite förändring!



Min ring är imba




Frukost!


"..ingen sjokolade, og ingen kake."

Casiokids – Finn Bikkjen


I'm awesome!

Här är lite bilder från helgen. Hej och välkommen Spöket Laban säger jag bara!

FREDAG:








LÖRDAG:













Hej bloggen

Klockan är snart halv tio morgonen och jag kom precis hem från en galen fest. Den enda sömn jag fått i natt var på ett toalettgolv i musskit så jag tror nog allt jag går och lägger mig igen.

Natti!

Utgång

Snart ska jag bege mig ut i kroglivet för att fira min födelsedag. Idag orkade jag inte köra på något annat än trash-stil. Jag varnar er det ser till och med värre ut i verkligen!






Marie ♥

Min bästa tjejkompis här har bestämt sig för att lämna mig om 2 månader. Jag har väldigt svårt att komma nära tjejer men Marie är jag nästan besatt av. Jag har redan börjat deppa...jag antar att jag får tröstshoppa lite!



Här trycker vi i oss hamburgare på Johnny Rockets och försöker komma på om servitören är en man eller en kvinna.




Svullo.


Jag försökte förgäves spela en av mina favoritlåtar men maskinjäveln funkade inte. Okej, det ligger nog mer sanning i att jag inte fattade hur den funkade.

Probably the best playlist in the world:

Med endast ett par rosa strumpor på kroppen ligger jag i sängen och pillar mig i naveln.


..och jag tillägnar den till mig själv som en födelsedagspresent.
Varsågod, lyssna sönder era öron!

Då var dagen kommen!

Känns wierd att vara 20 bast hemma i Sverige men fortfarande vara 19 här. Dock känns det ännu mer wierd att jag nästan kommer att vara 21 när jag tar min systemetoskuld. Lååång väntan!


I alla fall Grattis på min födelsedag! Tack tack!



I arkivet


I sammband med ett utbyte, Vidablick 06

Knark


Min hörna

Jag omorganiserade lite på mitt rum och lät de person jag älskar och saknar mest pryda min vägg. Tyvärr var anslagstavlan för liten för att alla skulle kunna komma med.






Snögubbarna har mina kidz målat :)

Varför jag inte bakar...


Ja, jag har ju ätit godare kanelbullar i mitt liv!

Bring me food!!

Gud bevare mig. Jag är fast i ett hotellrum med två sovandes bebisar. Jag är så hungrig att jag lätt skulle kunna stoppa i mig barnens mat men då får jag ju istället stå ut med två hungriga och kinkiga bebisar så den risken tar vi inte!

Nyp mig!

Någon måste ha slagit mig i huvudet med en sten eller något. Att jag går och shoppar, bränner 3000 spänn och verkligen tycker om det händer ju bara inte.

Inte ens en gnutta ångest efteråt. Herregud jag börjar bli tjej!








..och liiite till.

Jag hade det på känn.

Vad var det jag sa? Kom hem nu och klockan är bara 12.40.
Jag vet inte riktigt vad jag säga om den här festen. På övervåningen satt det några mongolojdis och pratade teckenspråk. Efter ett tag steg en mongolojdibrud fram och ville ha pengar eller något. Jag vet inte vad hon ville med sitt liv men bråk blev det i alla fall så alla drog.

Det var det, det.

Jag ligger här i sängen..

..och vräker i mig chips så att det trillar ner smulor mellan brösten på mig.
Kom precis på att det kanske inte var så smart att käka chips nu då jag har varit lite "kass i fläsket" idag så om jag dricker för mycket ikväll så kommer jag förmodlingen skita på mig.

Ska dra på en hemmafest men jag har onda aningar om ikväll. Har bara haft bra utekvällar här så någon gång måste det ju komma en pisskväll.

Gårdagen i bilder


Gjorde torra scones till frukost.



Badade barnen.



Tog en promenad - Syns det att vi har ett gaypar som grannar eller?



Dessutom kryllar det av ekorrar. Jag är nästan lite skraj för att gå ut.



Såg "The Family Wedding" på bio med tjejerna.


RSS 2.0