Smartass

Bara för att jag har gått på Harvard och inte du!


Boston














Ferry ride

Stackars blå, frusna läppar.




Out of town

Jag befinner mig i Salem just nu. Om det är i staden Salem jag är i eller inuti Salem Al Fakir får ni lista ut själva.

Min familj ska på bröllop här så jag följde snällt med. Även fast jag inte kommer att vara med på ceremonin så fick jag igårkväll gotta mig i massa mat på the rehearsal dinner. Trots att jag inte hade rört alkoholen så gick jag rätt in i en glasdörr och alla gäster vände sig om och kollade på mig med medlidande. Det blev kvällens höjdpunkt för min del!


Sluta grina!

Är så jävla trött på allt gnäll om SD! Sveriges invandrarpolitik suger och äntligen finns det ett parti som tar upp den här frågan. Jag säger inte att jag fullständigt håller med deras åsikter, jag säger bara att ett sådant parti behövs för sverige.



Vad gör jag för fel?

Jag har en ny stalker att skriva upp min nu långa lista. "J**** Liten" heter han på min mobil. Efter ett terroriserat mig hela dagen så börjar jag bli sugen på att byta nummer. Synd, han var ju ganska söt.




Jag fick iallafall skjuts hem.

Så jag var ute och festade igår. Man kan väl säga att jag var själv. Killen som skjutsade mig dit försökte kyssa mig innan vi steg ut ur bilen och efter att jag nekat honom så såg jag knappt röken av honom på hela kvällen.

Men under åren har jag lyckats bygga upp lite sociala skills så jag klarade mig utmärkt på egen hand.



Vart är min mamma när jag behöver henne?

Jag är fortfarande pissesjuk men idag klarar jag inte mer hemmasittande. Party ikväll? Billig fylla? Ångest? Nickar fånigt bakom min skärm.

Jag är pissesjuk...

...vilket är mysigt då jag kan få andra att tycka lite synd om mig. Och så kan jag dessutom bara glida omkring och dricka te hela dagarna.

So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head


INSPIRATION

Den vänstra bilden är tagen samma helg som jag åkte till USA.

Den högra bilden är tagen för någon vecka sedan, alltså 7 månader efter.





Att se detta ger mig bröstsmärtor.

Slappsöndag

Sov till klockan 15.
Gick långpromenad.
Åt mat.
Kollade på mer barnfilmer.
Och nu ska jag snart sova.



Slappkläder.


För lite sömn, för mycket sömn...spelar ingen roll för jag är alltid lika trött.

Återhämtningslördag

Jag behövde hela lördagen för att återhämta mig så trots att min telefon gick varm så låste jag istället in mig i mitt rum, smygåt chips och kollade på disneyfilmer.



Allt är gratis om man är tjej ;)

Jag har haft massa vita helger så nu fick det faktist vara nog. Så jag begav mig ut, utan några tjejkompisar och utan några nära vänner och festade the american way, beer pong med blaskig amerikansk öl och shots.







Myspysig

Det här är nog det skönaste och mysigaste plagget jag någonsin ägt. Jag funderar seriöst på att gå tillbaka till hm och köpa på mig flera i olika färger!




Resten av kvällen är ganska ointressant

Jag passerade en het, snaggad kille. Tänkte för mig själv att han ska jag ha! Jag ljög för mina vänner och sa att jag skulle gå iväg och leta efter en annan polare men istället stegade jag fram till den här killen. Är du här själv frågade jag? (Har du flickvän?) Han verkade  själv så jag sa till honom att jag egentligen bara ville tala om för han att jag tyckte han var jävligt het. Det verkade gå hem och jag fick hångla.




Sept. 5, 2010

Ikväll har jag en indiiiieee-polare som är här och hälsar på så jag är skittaggad på att gå ut.

Tänkte se ut nått såhär då.


Kanske är dags att städa rummet?

Man skulle kunna tro att jag varit i ullared

Jag har spenderat hela lördagen med att spendera pengar. Trodde min rygg skulle gå av att bära 1000 kassar i 5h (=470 kcal).
Vågar inte kolla mitt konto ännu för just nu sitter jag här och gottar mig att jag kunde få på mig ett par jeans i seize 4. Två storlekar mindre (seize 0) och jag har tynat bort. Sen att jag aldrig kommer kunna ha ätit innan jag tar på mig dom det behöver ju ingen veta.



Insåg just att det blev ganska mycket randigt och grått.


Busy, busy

Jag är sjukt upptagen nuförtiden. Hela tiden är det nått som händer. Att vara upptagen får mig att må bra då jag känner att jag faktist gör något och tiden går mycket snabbare. Men nu har det kommit till en gräns då jag är helt utmattad. Har haft huvudvärk 3 dagar i rad och är konstant trött. Jag skulle behöva en dag där jag sover till klockan 4 och bara matar massa filmer. Men jag vet att det inte kommer att hända på ett tag för helgerna är fullbokade.

Nu på söndag kommer barnens farföräldrar och ska stanna hos oss i en hel vecka. Gud bevare mig!



Godmorgon

Mina ögon höll på att ploppa ut när jag ställde mig på vågen i morse och den visade på -11 kg sen jag kommit till USA.

Jag blir sjukt peppad på att träna, vara fit, vara fast. Hur långt tror ni jag kan pressa mig?




RSS 2.0