När ska det ta slut?

Från att ha lagom mycket snö (alltså knappt ingen alls) så vände det på en natt så nu ser det faktist ut som Sverige här.

FÖRE




EFTER



Here's your chocolate pudding miss!

Inom loppet av en timme igårkväll så fick jag en förfrågan utav två olika personer om jag ville se dom bajsa i camen.

Då undrar jag vad folk får för bild av mig egentligen?!

BJ



Har traskat i snön helt genomsvettig till banken och wegmans så nu förtjänar jag min Ben & Jerrys glass.
Har dessutom laddat upp med chips tills imorgon!

Är det mig det är fel på..

..när jag går ut med hunden och dörren går i baklås, jag går ut genom garaget och den automatiska garagedörren hänger sig, jag ska sätta på en film i dvdn och tvn börjar blinka, jag trycker till proppen i badkaret när jag duschar och sedan inte får upp den igen så jag får skvalpa omkring i mitt eget strumpludd, jag ska mixa babymat och hela mixern börar ryka och lukta bränt eller har jag bara maximalt otur?

"Faaan, jävla oflyt hela tin!" - Pölsa



18 and up




I Fredags testade jag på amerikas uteliv. Kändes riktigt löjligt att ha kunnat dricka alkohol i 2 år men nu helt plötsligt får man inte. Jag har nog aldrig varit så törstig på en krog i hela mitt liv.  Det var i alla fall spring break så det var fullpackat med folk. Musiken som spelades var till för shakinthatghettoboootey och grindin' mot någons kön.

Men det som tog priset var alla killarna som stog och tryckte väldigt, väldigt länge några meter ifrån en tills dom tog modet och kom fram och frågade: "Do u wanna dance" Varför fråga? Det kändes sååå sexans disco.




It's a 300-grammare!

Hur kan något så mycket komma från något så litet? Ja menar småbarn i blöjor är ju som levande mjukglassmaskiner!

Miss Sleepyhead



Kunde inte somna igår för jag hade så mycket idéer för mig. Fick väl i alla fall sova 3-4h. Idag kan ungarna räkna med noll tålamod från min sida. Sorry girls.



The Olympics



Jag o familjen har suttit o kollat på OS mestadels av dagen vilket var ett sant nöje då den här familjen har HUMOR! Och när vi kom till längdskidåkningen så kunde jag inte hålla mig för skratt så jag var tvungen att berätta om den gången Gunde Svan bajsade på sig i ett lopp. Det tyckte dom var mycket underhållande.





Har ni inte hört storyn så ska den finnas i ågon bok med de här citatet:

"På kvällen före tävlingen fick vi någonting som tydligen var skämt, för till natten blev nästan alla dåliga i magen ... Själv hade jag inte känt någonting alls på natten. Men när jag skulle till att tävla, började min mage protestera den också. Hela tävlingen blev en pärs ... Strax innan bergspriset med tre mil kvar av loppets sex, hände det som inte får hända. Min ena skida slant i en uppförsbacke och detta ledde omedelbart till att jag, rent ut sagt ´sket ner´mig fullständigt! Jag hann alltså inte ens stanna och dra ner byxorna! ... Jag tänkte: Hur skall jag göra? Skall jag bryta tävlingen? Men det var det inte tal om. Förstapriset var fint, jag tror det var en motorcykel, och inte skulle jag väl bryta bara för att jag drabbats av denna löjliga 'olycka'! ... Folk måtte ha undrat om jag var riktigt klok, när jag åkte i mål. På grund av min pinsamma situation körde jag spurtrakan som en vilde, trots att jag var klart först. Kranskullan som skulle hänga på mig kransen fick inte en chans att komma i närheten av mig, av förståeliga skäl! Jag blåste rakt igenom målet, ut på en parkering, ner på stora vägen som dessbättre var snötäckt och fortsatte min ilskna spurt ända till hotellet!"



röda, lila, limegröna, randiga, glittriga...

Min hostmamma undrade om jag var inne i någon slags svart period eftersom jag aldrig hade på mig några färgglada kläder. Jag tänkte whaaat då har du inte sett mina strumpor. Så efter att ha burit min lilla strumpkollektion så var hon mäkta imponerad.



American Boys




Killarnas flörtteknik här i Amerikat måste uppmärkas. Hemma i Sverige vågar killar knappt se en i ögonen eller så kan dom inte för att dom alltid är aspackade när dom lägger in stöten. Konstigt nog så får dom ändå ligga?!

American boys är däremot inte blyga. Låt mig ge er ett exempel:

Jag gick alltså på stan mitt på dagen och en wigga glider upp vid min sida...
Wiggern: Hi, there! How are ya? (måste föreställas med riktig ghettoaccent)
Jag: Eeehmmm...I'm fine.
Wiggern: Can I walk with you?
Jag: (skräckslagen) No, you can't! (börjar småspringa)
Wiggern: Hey, where are you going?
Jag: HOME!


Bara i USA

Stackars den som nu får gå runt tandalös..



Exploring

Nyss när jag höll på att klä på mig så insåg jag att jag har barnmat eller någon främmande sörja på alla mina kläder.
Känns lagom fresh nu när jag har min lediga dag och tänkte gå ut och leva rövare i stan.

Det stora äpplet

Jaa, som sagt mitt internet har inte funkat tidigare men det har jag löst nu.

Så här kommer lite försenade bilder från den stora staden samtidigt som ni lyssnar på den här.

Vi åkte i alla fall med buss ifrån uptown till downtown och gjorde lite stopp på vägen. Därefter tog vi färjan till Staten Island så vi kunde se frihetsgudinnan. Sen fick vi gå fritt i New York.

(Ni får ursäkta alla bilder med smutsfläckar på. Fan dom kunde väl åtminstonde tvättat rutorna!)







Våran coola guide Jay som hade all smaskig information om New York. T.ex vart alla kändisar bodde. Hah, det ni!










Ground zero




Mm...det märks vad hon var ute efter.


You gotta go?


Utsikt från färjan till Staten Island.


Där har ni henne. Hon såg mindre ut i verkligheten dock.


Vågade inte lägga upp den här bilden på facebook eftersom mössan inte är min.


Snubben till vänster flörtade med alla au pairer. Mig haffade han först fast jag var osäker på hans intentioner så då haffade han nästa.


Utsikten från Top of the Rock


Liten av skymt av Brodaway.


Sara, Rebecka och Sandra utanför Starbucks

Schule

Det tar väl ungefär en halvtimma att ladda upp varje bild så ni för nöja er med dessa...


Tycker ni det ser lyxigt ut? Ja, då ska ni se toaletterna. Typ 5-stjärnigt!


Vi övar på vårat stora performance "små grodorna".


Våra "roliga" workshops.

@ Campus

Hej alla tänkte bara tala om att jag överlevde flygresan. Det var massa förseningar med flyget som gjorde mig helt grining så allt jag kunde tänka på var att jag ville hem.

Befinner mig just nu på ett Campus i Oakdale. Är väl inte så rockigt. Har massa workshops där vi bland annat tillägnat minst en halvtimme på att få instruktioner om hur man tvättar händerna. Yes!

Nu ska jag se Paradise Hotelfinalen. Sen ska jag göra nr.2. Har hållt mig enda från Sverige. Känns iof inte så safe att göra det här då toalettbåsen har minidörrar samt toaletter som svämmar över så att det ligger vatten över hela golvet.

Wish me good luck!

Bye, bye!

Jag väntade sista dagen med att packa allt men det gick riktigt smidigt tro det eller ej. Inga utbrott eller nervsammanbrott! Nu sitter jag med Toni och firar med en grogg. Om några timmar lämnar jag den här staden (för gott?).

Vi hörs ifrån andra sidan jorden!


Från surprisepartyt mina babies anordnade för mig.

RSS 2.0