Men för livet

När jag var liten gick jag i söndagskola där dom tutade i mig allt möjligt. Till exempel som att Gud hör alla mina tankar. Efter det vågade jag aldrig tänka några elaka tankar. 

Dessutom påstod dom att Gud var med överallt. Lika dum som jag var trodde jag på det också.
Så jag började knäppa bältet bredvid mig när vi åkte bil för att Gud satt där.

Det sjuka är att dessa nojjor sitter i än idag. Därför tänker jag extra syndiga tankar bara för att jävlas när han tjuvlyssnar!

Amen

Kommentarer
Postat av: johanna

asså hahaha vad du tänker mycket! och specellt haha:D

2009-11-04 @ 20:53:11
URL: http://my_dancingfeet.blogg.se/
Postat av: Daria

hahahaha, du är samma gamla SJUKA clau! miss you!

2009-11-04 @ 21:54:58
URL: http://dariaa.blogg.se/
Postat av: pubes

OMG!!! Det gjorde jag också!! Söndagsskola alltså. Jag blev också intutad att gud hörde och såg allting. Jag blev skiträdd och vågade inte bajsa på en vecka för jag trodde han var där och tittade på. Till sist kunde jag inte hålla mig mer. naturen har sin gång helt enkelt. pervers typ den där gud som ska titta på när folk skiter.



min favorit i spice girls var först Mel B för att hon hade leopardkläder och coolt hår. men sen fick jag höra att hon mobbade Geri för att hon skulle va chock och då tyckte jag hon var taskig så då började jag tycka om Geri istället! :) hade tillomed spicegirls-barbies! (även fast jag var aaalldelens för gammal för det!)

2009-11-04 @ 23:45:53
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Ellen

Haha nu dog jag! Tack älskling. Det var nog lite tomma hot tidigare idag, jag har bloggat mer idag än jag gjort någonsin! Mitt liv är så spännande... not, men wtf, ändå liksom! :) Haha Jag gillar din blogg mest. GUUUUD SER ALLT; HÖR ALLT OCH SITTER BREDVID DIG I BILEN ÄN IDAG!

2009-11-05 @ 20:02:36
URL: http://ellenossowicki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0