Förberedelser

Jag hade massor planerat för denna onsdag. Vad tror ni jag har uträttat? Just det NADA! Sov inte ens 2 timmar inatt så jag har legat utslagen i varje soffa och säng jag har fått tag på. Nu har jag fått tummen ur röven och ska försöka fixa lite inför imorgon. Egentligen vill jag bara skita i allt och bara sitta hemma på nyår och dunka huvudet i handfatet. Lika mycket som jag hatar julen så hatar jag också nyår. Eller för att göra det enkelt för er. Jag hatar alla dagar som man ska ha kul på men som aldrig blir roliga!

Men jag ger nyår ett sista försök. Hoppas att detta nyåret har något smaskigare att erbjuda än de senaste!

How to move my fat ass from the bed!

Jag kom på en smart idé! Grejen är att jag är skithungrig nu men så tänkte jag att om jag struntar i att äta nu så kommer jag ju fortfarande vara lika skithungrig när jag vaknar. Ja, och då måste jag ju gå upp ur sängen och äta istället för att ligga kvar och dega i sängen till klockan 2-3 som jag gjort dom senaste dagarna. Smart va?!




EDIT: Detta funkade inte. God Morgon!

När andra sover...

Jag har alltid varit en nattmänniska. Enda sedan jag var liten faktist. På den tiden satt jag uppe och lekte tills mamma kom in och drog mig i öronen. Eller hittade på massa sjuka saker som att kleta bodylotion i skarvarna mellan tapeterna eller smörja in mina gosedjur i allt som luktade gott t.ex. tvål.

Jag gör fortfarande sånna sjuka saker när jag inte kan sova. Klockan 5 inatt fick jag för mig att jag ville klippa mig lite. Drog fram saxen och började klippa lite bebishår jag irriterade mig på. Slutade med att jag numera har lite kala fläckar här och var så nu vågar jag inte ens sätta upp håret.

Nu är ni välkomna!

Mamma har köpt en ny 46" tv. Detta är den största sensationen på länge då vi sen flera månader tillbaka tvingats se på en tv med gröna ränder i bild.

Nu när vi även har täckt över det stora hålet i soffan med en filt så kan jag dessutom börja bjuda hem mina vänner.

Talking animals

Jag dör lite innombords när jag ser dom här...


Haha ROFL 0:33




God jävla jul!

Får väl önska alla läsare en God Jul! Egentligen hatar jag allt som har med julen att göra. Klämkäckheten, julklappsstressen, snön och all jävla julstämning. Jag antar att jag är en väldigt bitter människa!

Förra året hade vi inte ens en gran men i år överraskade jag mamma med att leta igenom hela stan efter en plastgran, riva ut hela förrådet efter julpynt och pimpa hela granen själv. Någon julstjärna hade vi inte heller så jag fick improvisera ihop något eget med lite glitter.

Hoppas i alla fall ni får en trevlig dag!





Costa Rica - Djur

Dom säger ju att en bra blogg har många bilder så nu försöker jag fjäska in mig lite genom att bomba er med bilder!

Här kommer alltså fortsättningen på förra inlägget fast nu med endast
djurbilder.


















Bilder från: Tortuguero, Arenal, Monteverde och Tambor
Källor: Mina egna bilder samt familjen Olssons



Costa Rica - Natur

Jag och min familj tänkte ge mina morföräldrar ett fotoalbum så just nu sitter jag och rotar igenom alla bilder från våra resor och massa annat smått och gott. Hittade bilder från Costa Rica och jag blev så rörd i ögonen när jag såg dom att jag bara var tvungen att slänga upp några stycken så ni kan dregla.

Det var det absolut vackraste landet jag någonsin varit i och hela resan var magisk! Tänk er att få gå runt och traska i djungeln, gå på hängbroar, se vulkaner, åka Canopy, åka forsränning och se massa djur man inte ens trodde fanns. Slå det om ni kan!

Orkar inte lägga upp alla bilder på en gång så här kommer endast naturbilder.























Bilder från: Tortuguero, Arenal, Monteverde och Tambor
Källor: Mina egna bilder








Avatar - Muterade smurfar?

Har ju glömt att säga att jag såg Avatar i fredags. Hade inte så mycket förväntningar innan jag såg filmen men höll på att trilla av stolen när jag såg den på bio. Det var faktist en av dom bästa filmerna jag sett på länge. Jag är kär!

Det märks att den var påkostad för den var riktigt snyggt gjord och även om den var lång märktes det knappt av eftersom den var så jäkla spännande.
Fick mig att bara vilja vara en blå nisse och springa omkring i neonnatur. Kan ju också informera att jag under nästan hela filmen försökte hålla tillbaka tårarna. Men säg inte det till någon! Jag ska ju föreställa en man av något slag.

Jag uppmuntrar i alla fall alla att se den, se den, se den!








Stackars dom små liven!

Även jag som inte är så blödig fick fuktiga ögon. Men jag är ju inte direkt chockad. Alla djur som massproduceras för oss människor behandlas som skit!


Söndag

Jag vill att tiden ska gå snabbt så jag kan äta min nudlar med svampsmak. Nu är jag inte tillräckligt hungrig för att kunna njuta av dom. Nudlar, persika/mangoté, New Moon och Paradise Hotel kan det bli en mysigare söndag?

The pills won't help you now

Gårdagen började relativt bra. Förutom att Erik vann idol då. Det förstörde lite stämningen. Han är en sådann människa som fjäskar in sig äckligt mycket men sen går hem och slår sin flickvän. Det ser man på hans ögon. Hans små, svarta reptilögon. Tycker dessutom synd om hans flickvän som totalt skämmde ut sig inför hela svenska folket när hon stod där uppe på scenen och klängde på honom. Efter idol hamnade vi i alla fall på Pipes, där mitt enda ragg för kvällen blev en snubbe i brun dansbandsskjorta, med blommor och en tillhörande skarf. När jag kom hem, kom snefyllan som ett bombnedsslag.

En bula i pannan senare och orolig sömn så sitter jag här fortfarande i min pyjamasöverdel och är idag stället full av ångest. Inte p.g.a av gårdagen utan för att just idag känner jag mig som den fetaste, fulaste och mest ensammaste männsika på denna jord.
Idag klarar jag bara av att äta, ligga i soffan eller kräla i sängen. Tar ej emot samtal!

Har inte ens tid till mig själv längre

Nu har jag äntligen bråkat klart med photoshop och blivit klar med mitt personliga brev. Skickade egentligen in min ansökan för några dagar sedan men fick ett samtal idag av någon nisse som ville att jag skulle "pimpa upp det". Så om dom blir nöjda med resultatet så skickas ansökan vidare till Boston idag.

Nu är jag dödstrött! Har bokstavligen talat rännt runt som en skållad råtta idag. Har liksom varit på Ikea 3 gånger och fråga mig inte varför. Så nu måste det lilla barnet sova. Natti!



Lite av mitt personliga brev.





091206

Idag har jag varit helt okontaktbar. Har suttit med min ansökan hela dagen förutom när vi åkte upp till mammas jobb för att skriva ut lite papper i färg. Hela skrivaren hackade upp sig och spottade ut papper så mamma gav mig sura blicken som att det skulle vara mitt fel.

I morse gick jag förbi spegeln och insåg att jag hade ett stort sugmärke på halsen. Hehe flinade jag lite för mig själv tills jag insåg att jag både ska på släktmiddag och möte med ansökningen imorgon. Då kändes det mindre roligt.











Celebration!!

Jag har precis rakat benen. Och nej jag förväntar mig inte bortamatch. Jag tyckte bara det skulle bli skönt att bli av med vinterpälsen. Kunde ju bli lite osigt där under ibland och nu kan jag äntligen se vilken färg jag har på benen.

Eftersom Ellen nyligen har blivit singel så tänker vi fira detta med en krökarkväll.
Ikväll kör jag alltså på nätstrumpor, hård sminkning och mycket alkohol!

Hur tror ni det här kan sluta?


Före makeover

iiim back

Igår hjälpte jag Sandra att flytta och idag har jag världens träningsvärk. Folk undrar om jag blir ledsen över att hon ska flytta och just nu är jag det inte. Jag vill bara att hon ska flytta över alla grejer till sin egen lägenhet så fort som möjligt så mamma kan sluta gå runt och gnälla på att det ser ut som en sopptipp här hemma.

Så känner jag om det och nu känner jag för att gå och en äta en liten pizzaslice som väntar på mig i kylen. Sen ska jag hör och häpna städa och laga mat och nej jag är inte sjuk! Eller lite kanske. Min kropp spökar verkligen skiten ur mig. Igår var jag helt frivillgt uppe klockan 8 och idag klockan 9. Något står verkligen inte rätt till.

RSS 2.0