GAAAAH!

JAG HÅLLER PÅ ATT FÅ ETT PSYKBRYT! Helt plötsligt har Norton simulerat ihop att Spotify skulle vara en Trojansk jävla hingst och plockat bort skiten och jag kan heller inte ominstallera det.

Snälla skjut mig någon!



EDIT: Googlade saken lite närmre och det visade dig att att inte bara var jag som fått det här problemet idag.
Norton har tydligen gjort någon uppdatering så att Spotify ser ut att vara en Trojan men förhoppningsvis knakar deras hjärnor nu på Symantec så att dom gör något åt saken snabbt. Puh, säger jag bara! Läget var kritiskt där ett tag.

Svensk musik

Jag är väldigt skeptisk till svensk musik som bara blir till öronexem. Ta svennebanan t.e.x. Hör jag den spyr jag lite i min egen mun.

Men dom här funkar, än så länge...





Spårlöst

Idag är jag glad! Jag har köpt min alldeles egna laptop. Mina allra första. Därför känns det extra speciellt.

Då den har en inbyggd cam så tänkte jag vara fräsig och ta en bild åt mer men jag hittar verkligen inte cam-programmet i datorn. Den är spårlöst försvunnen. Så ni får vara utan. Kanske lika bra det...

Ny bloggdesign

Nu firar jag den nya bloggdesignen med att gå och lägga mig. Uppdatera sidan om ni inte fattar vad jag menar.

God Natt..

..eller..

..God morgon!

Who's your freecard?

Jag har suttit som en annan Svensson och kollat på Guldbaggegalan. Mestadels för att få en glimt utav herren nedanför. Man kan väl säga såhär...jag hade kunnat betala honom för att låta mig stalka honom!
Joel, om du nu sitter och googlar dig själv och läser det här, hör av dig så kan vi komma överens om ett pris!

Jag känner mig dock lite otrogen som skriver det här då jag inlett ett komplicerat förhållande med Tojni på Fejjan. Alltså utser jag Joel Kinnaman till mitt frikort.

Vem är erat frikort?





Me n' Darijö baby!


Kommer sakna dig...

Bilfärdsmat

Gårdagens intag i ordning. Start 00.00:

Chips
Glass
Kaffe
Mackor
Kaffe
Whopper Meal
Red Bull
Cola
Kaffe
Cashewnötter
+ 24 cigaretter

Slut 24 h senare.

Man kan väl säg att min mage är ganska ur form!

I'm impressed


Tonsillit

Jag har fått en släng av halsfluss så har mått dåligt sen i måndags. Dom enda stunderna jag mår bra är när jag är hög på panodil. Känner mig fett slö och skulle göra vad som helst för att krypa ner i ett badkar eller möjligtvis ett torkskåp. Men mitt störtsa begär just nu dock är att klunka en hel liter med vatten. Jag törstar ihjäl!

Ikväll drar jag på biopremiären på Snabba Cash. Spelar ingen om jag så slutar andas i biosalongen. Jag ska se den!

Too much drama

Mitt liv med ständiga intriger börjar likna ett jävla The Hills marathon. Lika jobbigt som det kommer att vara att lämna vissa så kommer det också vara lika skönt att bli av med andra. Se mig lite som Whitney som startar fresh i en ny stad.

Oh my god, I'm so excited!

My name's Charles Bronson, and all my life I've wanted to be famous...

Jag har gått och blivit smått förälskad i den här snubben.
Jag hatar egentligen ansiktsbehåring men hans circusmustasch går jag nästan igång på.

Han är rakad, vältränad och psykopat. Kan det bli bättre?


Nightmares

Denna dagen känns skit. Började till och med skit!

Hade en otäckt dröm. Jag och min vän Elina (Som btw fyller år idag, Grattis!) hade bråkat på telefon. Plötsligt satt jag i bilen och hon stod framför. Hon mimade något elakt och började dunka i huvudet i framrutan. Jag flippade och körde över henne. Åkte därifrån men fegade ur och kom tillbaka. Då var hon helt nedtryckt i snön och helt blodig. Helt plötsligt var jag Elliot från Scrubs och en helikopter kom till platsen och började plocka ihop hennes benrester i en liten hög och flög iväg.

Sen var var jag mig själv igen och skulle hjälpa min syster som kört in i en snödriva. Jag satte mig i bilen och massa män kom fram och skulle hjälpa till och knuffa ut bilen. Männen ryggade tillbaka när dom såg mig eftersom det vilade en förbannelse över mig (eftersom jag dödat Elina). Männen knuffade ut bilen ur snödriven men här kommer twisten. Dom vill döda mig så dom fortsatte knuffa ner bilen i en sjö.
Som tur var, var fönsret öppet och jag var på väg att kravla ur men bilen vände sig och g-kraften var så stor att jag inte kom ut. Bilen hade nästan nuddat botten när jag kände att jag var på väg att dö.

Då flög jag upp från kudden och kippade efter luft.

what to do

Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen igår kväll så jag gick och la mig klockan 22.00 prick. Nu är jag vaken ovh vet inte heller vart jag ska ta vägen. Men så slog det mig att det finns massa nya avsnitt på tv6 hemsida. Så nu ska jag frossa i paradiset! Backstabbing, sex i tv och fylla. Hur kan man inte njuta av att kolla på det?
Har dessutom lite kallt kaffe som lätt går ner.

God morgon kära vänner!

NNYYYYÅÅÅÅR!

När jag tänker på gårdagen så skakar jag lite på huvudet som min mormor hade gjort. Hade galet kul med mina vänner. Underbar mat och sällskap hemma hos Ellen. Sedan hamnade vi på krogen vilket kanske inte låter så kul på nyår men det var det fanimig. Började gå ganska utåt ju mer klockan blev och när vi gick ifrån krogen fick jag kräla hem BARFOTA. Ja mina skor var ju alltså så snea så att jag inte kunde ta ett steg utan att mina skor gled isär. Fick ett cut på benet och ett i handen så när jag betalade inträdet på krogen så sträckte jag fram en helt blodig hand. Folk trodde kanske jag var farlig. Jag fick respekt!

Festen fortsatte hos mig. Eller det var väl mer "Gotta party to go to and I'm the only one invited" Elina somnade i fotöljen och Toni satt bara där i dimman.

Har precis blivit frisk från min bakfylla så imorgon ska jag åka ut till Ellen, hämta bilen och få reda på allt smaskigt skvaller!

Gårdagens outfit: Världens största klyfta (Varför lät ni mig gå med en uppknäppt knapp?)






Tonis bilder


Jag har ett viktigt beslut att fatta...

...på den här bakis/ångestdagen. Ska jag kolla på Kalle och chokladfabriken eller Harry Potter? Mycket tufft val må jag säga!

RSS 2.0